Stimaţi colegi,

În speranţa că de aceasta dată, nimic nu ne va împiedica să ne întâlnim, ne face plăcere să vă invităm la Congresul Național de Gastroenterologie, Hepatologie și Nutriție Pediatrică, în perioada 12-14 octombrie 2023, la Cluj-Napoca.

Cum vremurile pe care le trăim au o componenţă socială mai pregnantă ca altădată, în paralel şi împreună se va desfăşura şi Congresul Societăţii Române de Pediatrie Socială.

Ne dorim ca aceste manifestări să fie cu adevărat ştiinţifice şi un bun prilej de a ne împărtăşi, în special propriile experienţe, în virtutea celor mai noi premise teoretice şi practice.

Alături de membri societăţilor din ţară, vom avea invitaţi internaţionali, lideri de opinie în diferite domenii ale gastroenterologiei, hepatologiei şi nutriţiei pediatrice sau ale pediatriei sociale.

Nu în ultimul rând, aşteptăm cu drag, colegii medici specialişti, rezidenţi sau medici de familie, pentru ca împreună să ne îmbogățim cunoştinţele, experienţa şi finalmente să ridicăm standardul şi calitatea actului medical, în beneficiul pacienţilor noştri.

Aşteptăm cu nerăbdare să ne revedem la Cluj-Napoca.

Dr. Alexandru PÎRVAN                                        Dr. Tudor Lucian POP
Preşedinte S.R.G.H.N.P.                                               Președinte S.R.P.S

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la următoarele adrese de e-mail:

Secretariat științific

secretariat@pediatriesociala.ro

Suport logistic congres

Erika LĂPUȘAN – 0755 123 446, erika.lapusan@palomatours.com