at

Atelierul de Gătit Sănătos va avea loc sâmbătă, 25 mai, la adresa Strada Minerilor 63, și îi așteptăm pe participanți cu multe informații noi și surprize! Evenimentul este găzduit de AROBS Transilvania Software, o companie care se implică cu mult entuziasm în proiecte de educație și sport pentru generația tânără.

Sesiunile de gătit sănătos și materialele din cadrul acestora vor fi pune la dispoziție de către prietenii noștri de la Managis Bio, cărora le mulțumim pentru entuziasm și pentru interesul manifestat față de acest proiect.

Managis Bio este unul dintre liderii de piață în Cluj-Napoca când vine vorba despre produsele bio. Compania a apărut din dorința de a oferi oamenilor produse de calitate, cu un conținut nutrițional superior față de alimentele convenționale.

De aceea, ei și-au construit activitatea pe baza alimente organice, obținute din ingrediente certificate ecologic, bogate în vitamine, minerale și antioxidanți. Dispun de o gamă variată de produse, de la băuturi și sucuri, fructe uscate, cereale, semințe, dulciuri, până la mâncare pentru copii și bebeluși, sau chiar produse pentru casă și corp.