Crosul Copiilor - 1 iunie

crosul copiilor

Ziua Copiilor este Ziua mișcării în aer liber

În spiritul promovării beneficiilor pentru sănătate, în cadrul acestui proiect am organizat în data de 1 Iunie, în Parcul Central, un concurs de alergare pentru acei copii care doresc să își testeze capacitățile sportive, dar și pentru cei care își doresc să înceapă practicarea unui sport.

 

Startul s-a dat ora 10, din zona Teatrului Maghiar, iar concursul se va desfășura pe aleile Parcului Central.

Tuturor participanților le-am pregătit cadouri și surprize, iar premierea va avea loc pe o scenă mare, la ora 11,30, în fața tuturor celor prezenți la eveniment.

Primii 6 alergători, 3 fete și 3 băieți, au orimit premii foarte interesante de la echipa proiectului, așa că performanțele lor vor fi cu adevărat răsplătite.

Acest cros este organizat cu sprijinul oferit de către Teatrul de păpuși PUCK, împreună cu Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, cărora le mulțumim pentru implicare și dorința de a colabora împreuna pentru binele celor mici.

Teatrul de păpuși PUCK reușeste să bucure copiii cu povești magice încă din anii 1950, de când a luat ființă. În cei peste 69 de ani de experiență au avut peste 300 de premiere, atât în limba română, cât și în limba maghiară și au fost recompensați pentru talentul lor cu diverse premii și mențiuni la competiții și festivaluri naționale și internaționale.

Din fericire, activitatea lor nu se rezumă doar la teatru, artiștii preferând să se implice în comunitate. Norocul face ca anul acesta să vină cu ideea evenimentului Hai Hui Printre Povești. În cadrul acestui eveniment, care se desfășoară între 1 și 2 Iunie, juniorii se pot bucura de piese de teatru, ateliere cu diverse tematici, spectacole, concerte și sport, puse în scenă de copii talentați de la diverse școli și licee din oraș.