Healthy Childhood Sétatéren futóversenyt

cr

Ziua Copiilor este Ziua mișcării în aer liber

Június elsején, a Sétatéren futóversenyt szervezünk gyerekek számára. Várjuk mindenki jelentkezését, aki szeretné kipróbálni erőlétét ebben a sportban, vagy csak most kezdene el sportolni.

A jelentkezéshez kérjük, szkennelve beküldeni a szülők által kitöltött és aláírt formanyomtatványt a proiectHC@gmail.com címre. A formanyomtatványt itt tölthetitek le:

A verseny reggel 10-kor startol a Kolozsvári Állami Magyar Színház elől és a Sétatér fő sétányain zajlik.

Minden résztvevő számára ajándékokkal és meglepetésekkel készülünk. A díjátadó 11:30-kor kezdődik a nagy színpadon.

Az első hat – három fiú és három lány – versenyző külön díjakban részesül a szervezőcsapat részéről, így a teljesítményt is ténylegesen jutalmazzuk.

A futóversenyt a Puck Bábszínház, a Kolozsvári Polgármesteri Hivatal és Városi Tanács támogatásával szervezzük meg akiknek ezúton is megköszönjük a segítséget, és az együttműködési szándékot.

 

A PUCK bábszínáz 1950-ben jött létre, és azóta várja a gyerekeket egy varázslatos mesevilágba. Fennállásuk óta több mint 300 bemutatójuk volt, román és magyar nyelven egyaránt, és különböző díjakat nyertek országos és nemzetközi versenyeken és fesztiválokon.

Aktívak a színház keretein kívül is, a bábszínház művészei előszeretettel közreműködnek közösségi projektekben. Idén június első hétvégéjén a Hai hui printre povești eseményre kerül sor. A két nap alatt a gyerekek részt vehetnek színházi előadásokon, különböző témájú műhelyeken, koncerteket és sporteseményeken.